Recensies

Recensie plaatsen
1
2
3
4
5
Insturen
     
Annuleren

Schrijf een recensie

Lagedrukreinigen
Gemiddelde beoordeling:  
 4 recensies
by M. Hendriks on Lagedrukreinigen
Zeer tevreden over het geleverd resultaat

Ons huis in Barendrecht laten reinigen, de steen van onze woning ziet er weer helemaal als nieuw uit. Een aanrader voor Gevelreiniging. Bedankt

by Diane Raymakers on Lagedrukreinigen

Wij hebben het dak met oude holle vieilli dakpannen van ons huis in Burgh Haamstede door ICS laten reinigen. De pannen aan de voorkant van het huis - op het noorden gelegen - waren behoorlijk groen geworden door algenvorming. De pannen werden eerst ingespoten met een soort anti-algenmiddel en vervolgens schoongespoten. De reiniging geschiedt bij ICS onder lagedruk zodat het enorm meevalt met de troep die het geeft. Tot slot werd er een soort impregneermiddel gespoten om te voorkomen dat het weer snel terug komt.
We zijn zeer tevreden over het contact, de uitvoering én over het resultaat. Ofschoon er offerte was gemaakt voor alleen de voorkant van het huis en een stukje van de zijkant, hebben de medewerkers ook nog wat aanslag aan de achterkant verwijderd! Iedereen was vast in een goede bui, het was prachtig weer én Berrie was er zelf de hele ochtend om te controleren of alles goed ging terwijl het ook nog zijn verjaardag was!
De pannen zien er weer helemaal als nieuw uit, zo’n mooi resultaat hadden we niet durven hopen! We zijn heel blij dat we het hebben laten doen. De werknemers die het werk uitvoerden gaan zorgvuldig te werk. Je moet na afloop in huis wel even overal de vensterbanken checken, als je geen 100% waterdichte kozijnen hebt kan er wat water naar binnen komen. Maar het maakt geen vlekken en je neemt het zo even op.
Dus we zijn zeer tevreden!

by Barbara on Lagedrukreinigen
Vakwerk en snel

Ik heb met verbazing staan kijken hoe met lage druk mijn huis superschoon werd. In het begin schoot net niet op. Alle apparatuur moest worden aangesloten en getuned. Mar toen ze eenmaal bezig waren kwamen alle buren kijken. Daar hebben ze gelijk een paar opdrachten aan over gehouden. Mijn huis ziet er weer uit als nieuw en geloof me, daarvoor zag het er niet uit. Als ik dit had geweten had ik het al eerder gedaan.

by Ruben on Lagedrukreinigen
Ruben review

Ik had via een vriend gehoord dat Innovative Cleaning Systems bij hem goed werk had geleverd. Ik heb
de mensen gebeld en werd netjes te woord gestaan. We hadden een afspraak gemaakt maar op die
dag stormde en hoosde het. De avond ervoor kreeg ik telefoon dat er met dit weer niet goed
gereinigd kon worden en we hebben meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor 6 dagen later. Het
zonnetje scheen en ik kon goed volgen hoe het vuil er afvloog. Het bizarre was dat er bijna geen
water of vuil op de grond kwam. Het ging zo als het gekomen was, terug in de lucht. Bij een plek met
roetaanslag hebben ze het reinigingsmiddel aangepast. Ook daar is alles weg, gewoon als nieuw. Ik,
en vooral mijn vrouw, zijn helemaal blij.