Impregneren

Innovative Cleaning Systems is niet alleen gespecialiseerd in gevelreiniging, maar kan uw gevel ook impregneren. Bij onze bewerkingstechniek van uw gevel wordt er een transparante laag op de stenen aangebracht. Deze transparante laag beschermt uw gevel 10 tot 20 jaar lang. En wilt u uw dak beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf? Dan kunt u deze ook laten impregneren. Zowel het impregneren van uw gevel als het doordringen van uw dak doen wij voor een aantrekkelijk lage prijs.

Waarom impregneren?

Bij het doordringen van uw gevel of dak wordt er een beschermende laag op het oppervlak aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat vocht geen houvast heeft. Dit betekent dat aanslag zich niet kan hechten. Na het impregneren blijft uw gevel of dak simpelweg langer schoon, ook zonder enig onderhoud.

Daarnaast zorgt de transparante laag ervoor dat uw gevel of dak droger wordt. Hierdoor heeft u geen doorslag meer aan de binnenkant van de muur of het dak. Het laatste voordeel van impregneren heeft te maken met uw energierekening. Omdat de transparante laag ook isoleert, gaat uw energierekening na het doordringen namelijk aanzienlijk omlaag.

De belangrijkste functie van impregneren is dat vocht geen kans krijgt op de muur te blijven. Het glijdt er als het ware af en daardoor krijgen organismen zoals schimmels en algen geen kans om zich te hechten en te groeien.

Impregneren met 10 jaar garantie

Wij hebben al jaren ervaring met het bewerkingstechniek van gevels en daken. We staan dan ook absoluut achter de kwaliteit die wij u kunnen bieden bij het impregneren van uw gevel of dak. Daarom geven wij onze klanten altijd 10 jaar garantie op onze dienstverlening. In de praktijk gaat de transparante laag op uw gevel of dak meestal 20 jaar mee.

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over het doordringen van uw gevel of dak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u geheel vrijblijvend een offerte aan wil vragen voor het impregneren van uw gevel of dak, staan wij voor u klaar. We horen graag welk deel van uw woning u wil laten bewerkingstechniek en kunnen op basis van uw opdracht een offerte voor u opstellen. Gaat u akkoord met deze offerte, dan kunnen wij al snel starten met het doordringen van uw gevel of dak.

Volg ons ook via Facebook

Impregneren

Impregneren

Contactformulier