Gevelreiniging Voorschoten

De gevel van uw woning heeft veel te verduren. De gevel wordt niet alleen blootgesteld aan vele schadelijke invloeden van het weer, maar heeft ook te maken met mos en andere vormen van natuurlijke aanslag. Is uw gevel door de jaren heen erg vies geworden? Dan kunt u investeren in gevelreiniging om de gevel van uw woning weer te laten stralen. Na de vakkundige gevelreiniging van Innovative Cleaning Systems straalt uw gevel als nooit tevoren. gevelreiniging Voorschoten ,lagedrukreinigen.

Gevelreiniging Voorschoten met lage druk

De meeste bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het reinigen van gevels, bieden hogedrukreiniging aan. Dit wil zeggen dat zij een hogedrukmachine gebruiken om gevels schoon te maken. Wij doen dit anders. Wij gebruiken geen hoge druk om uw gevel te reinigen, maar maken gebruik van lage druk.

Nu denkt u misschien dat lagedrukreiniging nooit zo goed kan werken als een reiniging met hoge druk. Dit is echter niet het geval. Ons moederbedrijf in Duitsland ontwikkelde namelijk een unieke machine, die onder lage druk maar liefst 95 tot 100 procent van de aanslag van een gevel kan verwijderen. Zelfs hardnekkige aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon met onze unieke lagedrukmachine.

Waarom reinigen met lage druk?

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het gevel reinigen met lage druk. Ten eerste ervaart u geen geluidshinder bij ons schoonmaakproces. Dit is niet alleen prettig voor uzelf en voor de rest van uw huishouden, maar ook zeker voor uw buren. Verder kan de gevel van uw woning niet beschadigen door onze lagedrukmachine. Bij hogedrukreiniging loopt u dit risico wel, simpelweg omdat er zo’n harde straal schoonmaakmiddel op uw gevel wordt losgelaten.

Tot slot komt er minder vuil vrij bij onze reinigingsmethode. En omdat wij tot 12 meter hoogte geen stelling hoeven te gebruiken, brengt ons schoonmaakproces voor u absoluut geen gedoe met zich mee. U hoeft niets klaar te zetten voor het reinigen en na ons bezoek hoeft u helemaal niets op te ruimen.

Een gratis proefreiniging aanvragen

Bent u nog niet helemaal overtuigd van onze expertise? Plan dan een gratis proefreiniging van 1 vierkante meter in. Bent u tevreden over het resultaat van de proefreiniging, dan kunt u direct een afspraak maken voor vakkundige gevelreiniging door Innovative Cleaning Systems.
mijn linkedin

gevelreiniging Voorschoten

gevelreiniging Voorschoten

gevelreiniging Voorschoten

Contactformulier