Dakpannen reinigen

Niet alleen de gevel van uw woning heeft veel te verduren, ook de dakpannen zijn gevoelig voor aanslag. U kunt Innovative Cleaning Systems dan ook niet alleen inhuren voor professionele gevelreiniging , maar ook voor het vakkundig reinigen van uw dakpannen. Als onze reinigingsexperts bij u langs zijn geweest, zien uw dakpannen er weer als nieuw uit. Dakpannen reinigen, lagedrukreinigen.

Het belang van goed onderhoud

Het is erg belangrijk om uw dakpannen goed te onderhouden. Dakpannen zijn namelijk erg gevoelig voor aanslag van mos en algen. Laat u uw dakpannen nooit reinigen, dan kan mos zich op termijn in de poriën van de dakpannen nestelen. Hierdoor worden uw dakpannen broos en kunnen ze zelfs afbreken. Het resultaat? Niet alleen een flinke schadepost, maar ook een gevaarlijke situatie.

Laat u uw dakpannen regelmatig reinigen door een expert, dan heeft u geen last van aanslag. Uw dakpannen zien er niet alleen beter uit, maar gaan bovendien veel langer mee. Goed onderhoud is dan ook erg belangrijk.

Een optimaal resultaat met lagedrukreiniging

De meeste bedrijven reinigen met een hogedrukmachine. Innovative Cleaning Systems werkt net iets anders. Wij werken niet met een hogedrukmachine bij het reinigen van uw dakpannen, maar hebben ons gespecialiseerd in lagedrukreiniging. De innovatieve machine die wij gebruiken bij het reinigen van uw dak, kan 95 tot 100 procent van de aanslag verwijderen.

Dakpannen laten reinigen? Neem contact op

Wilt u uw dakpannen laten reinigen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak. Wij zorgen ervoor dat uw dakpannen al op de korte termijn weer brandschoon zijn. En wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een afspraak maakt? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, om u een duidelijk beeld te geven van ons bedrijf, onze unieke reinigingsmethode en onze schoonmaakexperts.

Volg ons via Facebook

 

dakpannen reinigen

Contactformulier